29 Αυγούστου 2017

ΕasyBCD : Εγκαταστήστε ένα νέο bootloader στα windows ή επαναφέρετε το αρχείο εκκίνησης των windows- Το ΕasyBCD είναι ένα προϊόν της NeoSmart Technologies. H ρύθμιση εκκίνησης των Windows είναι απλή, και δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος για γρήγορη εκκίνηση σε Linux, Mac OS X, BSD ή κατευθείαν από τα Windows. Αν απλά θέλετε να προσθέσετε μια καταχώρηση για το παλιό διαμέρισμα ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο για δοκιμή, εάν ενδιαφέρεστε για εντοπισμό σφαλμάτων του πυρήνα των Windows ή δοκιμάζοντας διάφορα λειτουργικά συστήματα, το EasyBCD είναι το κλειδί. Ωστόσο περιλαμβάνει και πολλές άλλες λειτουργίες που θα τις αναλύσουμε σε επόμενα άρθρα.

- Σε προηγούμενες αναρτήσεις έχουμε παρουσιάσει αρκετές εφαρμογές Linux και Android που μπορούμε να τρέξουμε εναλλακτικά με τα Windows, εγκαθιστώντας τις στον υπολογιστή μας. Ωστόσο κατά το τέλος της εγκατάστασης εγκαθίσταται παράλληλα και ένας Bootloader ώστε κάθε φορά που θα ανοίγουμε τον υπολογιστή μας να επιλέγουμε με ποιο λειτουργικό θέλουμε να ξεκινήσουμε.

- Αν για κάποιο λόγο θέλετε κάποια στιγμή να  τα διαγράψετε θα πρέπει πρώτα να τον αφαιρέσετε. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε με δύο τρόπους, ο πρώτος απαιτεί κάποια εμπειρία-εξοικείωση και ίσως να δυσκολέψει τους αρχάριους χρήστες ο δεύτερος είναι πολύ απλός αφού την όλη εργασία αναλαμβάνει το ΕasyBCD.

1
Τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης των Windows στον υπολογιστή σας και κάντε Boot από εκεί Αν έχετε τα Windows σε DVD ξεκινάτε ορίζοντας ως πρώτη συσκευή ανάγνωσης το DVD του υπολογιστή σας, η αντίστοιχα τις USB συσκευές αν τα έχετε τα Windows σε κάποιο στικάκι, και κάντε Boot από εκεί, επιλέξτε γλώσσα, διάταξη πληκτρολογίου και κάντε κλικ στο κουμπί επιδιόρθωση του υπολογιστή, επιλέξτε το λειτουργικό σας σύστημα και κάντε κλικ στο επόμενο. Στην επιλογή ανάκτηση συστήματος, επιλέξτε Command Prompt πληκτρολογήστε Bootrec.exe / fixmbr και πατήστε Enter. Αφαιρέστε το DVD ή το USB και επανεκινήστε τον υπολογιστή σας.
2
Αν δεν έχετε το δίσκο εγκατάστασης των Windows ή αν θέλετε για κάποιο λόγο να επιλέξετε αυτή τη λύση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε EasyBCD. Επομένως κατεβάστε το EasyBCD από την επίσημη ιστοσελίδα του δημιουργού του (κλικ εδώ) και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας. Τρέξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες. Τέλος αφού ολοκληρώσετε και το δεύτερο βήμα επανεκινήστε τον υπολογιστή σας.
- Για να το κατεβάσετε απλά καταχωρήστε ένα όνομα και το e-mail σας στο σχετικό πεδίο που θα δείτε. 
ΕasyBCD : Εγκαταστήστε ένα νέο bootloader στα windows ή επαναφέρετε το αρχείο εκκίνησης των windows
4/ 5 stars - " ΕasyBCD : Εγκαταστήστε ένα νέο bootloader στα windows ή επαναφέρετε το αρχείο εκκίνησης των windows" - Το ΕasyBCD είναι ένα προϊόν της NeoSmart Technologies. H ρύθμιση εκκίνησης των Windows είναι απλή, και δεν υπάρχει ευκολότερος τρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>