Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Ιουλίου 2017

Auto Shutdown Free : Αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολών στον υπολογιστή σαςTo Auto Shutdown Free είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές στο είδος της που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολών  κατάστασης στον υπολογιστή σας όπως τερματισμό, αντίστροφη μέτρηση, επανεκκίνηση, Hibernate, Sleep, ενεργοποίηση, απενεργοποίηση, αποσύνδεση, κλείδωμα, απενεργοποιώντας την οθόνη στο χρονοδιάγραμμα που καθορίζετε αλλά και πολλές ακόμη ευκολίες. Ωστόσο στην εφαρμογή έχουν επιπλέον προστεθεί και κάποιες έχτρα επιλογές όπως η δυνατότητα να παίξει μουσική και βίντεο, αντίστροφη μέτρηση στη οθόνης, μηνύματα υπενθύμισης και άλλα. Εκτός των άλλων, το Auto Shutdown σας βοηθά να εξοικονομίσετε και χρήματα, μειώνοντας την επιπόλαιη χρήση του υπολογιστή σας, όταν αυτός δεν χρησιμοποιείται, καθιστώντας το μία ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για υπολογιστές Desctop που έχουν συνήθως μεγάλη κατανάλωση ρεύματος.

Auto Shutdown Free  : 4.5.5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Auto Shutdown Free : Αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολών στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Auto Shutdown Free : Αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολών στον υπολογιστή σας" To Auto Shutdown Free είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές στο είδος της που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>