//Add More external stylesheets Zorin OS 16 Core : Ένα Linux σχεδιασμένο για χρήστες των Windows



Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Zorin OS 16 Core : Ένα Linux σχεδιασμένο για χρήστες των Windows

read

To Zorin OS είναι ένα πολυ-λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο ειδικά για τους νεοεισερχόμενους στο Linux. Είναι βασισμένο στο Ubuntu Linux,  έτσι ώστε να μπορείτε να βασίζεστε σε αυτό για απόδοση, αξιοπιστία και υποστήριξη. Ένα από τα χαρακτηριστικά του Zorin OS είναι το μοναδικό πρόγραμμα Look Changer αποκλειστικά διαθέσιμο για το Zorin OS που σας επιτρέπει να αλλάξετε το περιβάλλον εργασίας χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zorin OS παράλληλα με το τρέχον λειτουργικό σας σύστημα και να εκτελέσετε προγράμματα των Windows με τη βοήθεια του Wine.

Η εγκατάσταση του του λειτουργικού είναι ίσως η πιο απλή που έχω δει ποτέ για Linux και ολοκληρώνεται μέσα σε τρία βασικά βήματα. Απλά κατεβάστε το το λειτουργικό κάψτε το σε ένα DVD και κάντε εκκίνηση του υπολογιστή σας από εκεί. Το Zorin OS θα αναγνωρίσει αυτόματα αν έχετε εγκατεστημένο και κάποιο άλλο λειτουργικό και θα σας κατευθύνει ανάλογα.

Έτσι μπορείτε να το τρέχετε ανεξάρτητα από το λειτουργικό σας σύστημα κάθε φορά ή ακόμη και να το επιλέξετε σαν κύριο λειτουργικό σύστημα. Θα το βρείτε σε 2 εκδόσεις, εκ των οποίων οι 2 διατίθενται απολύτως δωρεάν και η άλλη επί πληρωμή, που είναι ακριβώς ίδια με τις δωρεάν, ωστόσο περιέχει προεγκατεστημένες πολλές εφαρμογές και παιχνίδια.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Linux


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!