Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Σεπτεμβρίου 2017

VSDC Free Audio CD Grabber : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία σε οποιοδήποτε φορμά ήχου
Αξιόλογη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε αρχεία ήχου από οπτικούς δίσκους και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε σε οποιοδήποτε φορμά ήχου. Μ αυτο τον τρόπο μπορείτε να να μεταφέρετε τις αγαπημένες σας συνθέσεις από τα Audio CD και να τις αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας με τη μορφή της επιλογής σας. Yποστηρίζονται όλα τα δημοφιλή φορμά ήχου, όπως MP3, Windows Media Audio (WMA), QuickTime Audio (M4A and AAC), Vorbis Audio (OGG), Mobile Audio (AMR), Sun Audio (AU), Wave Audio (WAV and AIFF) και άλλα. Υποστηρίζει όλα τα μοντέλα οπτικών δίσκων (CD / DVD / Blu-ray). Χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις εξαγωγής, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα και τη μορφή του ήχου που θέλετε. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο εύρος αριθμό προεπιλογών που καλύπτουν όλες τις μορφές και τις συσκευές πολυμέσων. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


VSDC Free Audio CD Grabber : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία σε οποιοδήποτε φορμά ήχου
4/ 5 stars - "VSDC Free Audio CD Grabber : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία σε οποιοδήποτε φορμά ήχου" Αξιόλογη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε αρχεία ήχου από οπτικούς δίσκους και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε σε ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>