Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Δεκεμβρίου 2016

USB Disk Storage Format Tool : Mορφοποιήσετε οποιοδήποτε USB στικ σε FAT, FAT32, exFAT ή NTFSTo USB Disk Storage Format Tool είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο που σας επιτρέπει γρήγορα και διεξοδικά να μορφοποιήσετε οποιοδήποτε USB σε FAT, FAT32, exFAT ή NTFS. Διαγράφει όλα τα δεδομένα και το χώρο σε μονάδες USB δεν μπορούν να αφαιρεθούν με τον παραδοσιακό τρόπο, επίσης, σκανάρει για λάθη πρίν το φορμάτ διορθώνει λάθη στα partition και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τόμους FAT 32 με χωριτικότητα 32 GB.

USB Disk Storage Format Tool 5.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


USB Disk Storage Format Tool : Mορφοποιήσετε οποιοδήποτε USB στικ σε FAT, FAT32, exFAT ή NTFS
4/ 5 stars - "USB Disk Storage Format Tool : Mορφοποιήσετε οποιοδήποτε USB στικ σε FAT, FAT32, exFAT ή NTFS" To USB Disk Storage Format Tool είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο που σας επιτρέπει γρήγορα και διεξοδικά να μορφοποιήσετε οποιοδήποτε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>