Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Δεκεμβρίου 2016

Tapin Radio : Προγράμμα ακρόασης και εγγραφής ραδιοφωνικών σταθμών στο ίντερνετ
Το Tapin Radio θεωρείται και όχι άδικα ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα ακρόασης ραδιοφωνικών σταθμών στο ίντερνετ και όχι μόνο αφού οι δυνατότητες τους είναι πολλές. Μέσα από ένα πολύ μενού μπορείτε να επιλέξετε τον ραδιοφωνικό σταθμό της αρεσκείας σας να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσικά και ταυτόχρονα να την γράφετε στον υπολογιστή σας. Για ξεκινήσετε αφού τρέξετε την εφαρμογή πατήστε στην επιλογή stations επιλέξτε χώρα και από εκεί και μετά επιλέξτε τον ραδιοφωνικό σταθμό που επιθυμείτε. Για να γράψετε στον υπολογιστή σας τη μουσική που ακούτε απλά πατήστε Record. Για να αλλάξετε την τοποθεσία αποθήκευσης επιλέξτε Settings-Preferences-Recording  και καθορίστε τον φάκελο που θέλετε να αποθηκευτούν τα τραγούδια σας.

Tapin Radio :  2.03

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Tapin Radio : Προγράμμα ακρόασης και εγγραφής ραδιοφωνικών σταθμών στο ίντερνετ
4/ 5 stars - "Tapin Radio : Προγράμμα ακρόασης και εγγραφής ραδιοφωνικών σταθμών στο ίντερνετ " Το Tapin Radio θεωρείται και όχι άδικα ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα ακρόασης ραδιοφωνικών σταθμών στο ίντερνετ και όχι μόνο αφ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>