Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Ιουλίου 2016

Scientific Linux : Διανομή Linux για επιστήμονες και φοιτητές με θέματα βιολογιας, χημείας και συναφών κλάδωνΤο Scientific Linux είναι μια recompiled διανομή του Red Hat Enterprise Linux που αναπτύσεται από το Fermi National Accelerator Laboratory και τον Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) σε συνεργασία με διάφορα εργαστήρια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μία έκδοση που έχει δημιουργηθεί από τα πακέτα πηγαίου κώδικα του Red Hat Enterprise Linux 6, αλλά με το πρόσθετο λογισμικό για χρήση σε ακαδημαϊκό περιβάλλον. Πρωταρχικός σκοπός του είναι να περιορίζει την άσκοπη διπλή προσπάθεια των εργαστηρίων, καθώς και η δημιουργία μίας κοινής βάση εγκατάσταση για τα διάφορα πειράματα. Τα διάφορα εργαστήρια είναι σε θέση να προσθέσουν τις δικές του τροποποιήσεις. Επομένως η διανομή αυτή απευθύνεται σε επιστημονικό προσωπικό, αλλά και σε φοιτητές που αχολούνται με θέματα βιολογιας, χημείας και συναφών κλάδων που συνδέονται μεταξύ τους. 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


Scientific Linux : Διανομή Linux για επιστήμονες και φοιτητές με θέματα βιολογιας, χημείας και συναφών κλάδων
4/ 5 stars - "Scientific Linux : Διανομή Linux για επιστήμονες και φοιτητές με θέματα βιολογιας, χημείας και συναφών κλάδων" Το Scientific Linux είναι μια recompiled διανομή του Red Hat Enterprise Linux που αναπτύσεται από το Fermi National Accelerator Labor...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>