Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Σεπτεμβρίου 2017

MiniTool Recovery Partition : Ανακτήσετε οποιοδήποτε χαμένο partition στο σκληρό σας δίσκοΤο MiniTool Recovery Partition είναι μία δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και να ανακτήσετε οποιοδήποτε χαμένο partition στο σκληρό σας δίσκο. Το πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει με όλους τους σκληρούς δίσκους, USB και άλλες αφαιρούμενες μονάδες και υποστηρίζει FAT12, FAT16, FAT32, VFAT, NTFS και NTFS5 συστήματα αρχείων.

Κατά την έναρξη θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το δίσκο με το διαμέρισμα που λείπει και το πρόγραμμα θα σαρώσει το σκληρό σας δίσκο ψάχνοντας τις κατατμήσεις που λείπουν, και τις μπορείτε να επαναφέρετε πολύ γρήγορα. Φυσικά μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να μην είναι και τόσο απλα, όμως το MiniTool Recovery Partition έχει επιπλέον επιλογές που θα μπορούσαν σίγουρα να σας βοηθήσουν.


Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το χαμένο σας διαμέρισμα σας με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, για παράδειγμα, τρέξτε το πρόγραμμα με την πλήρη σάρωση. Είναι πιο αποτελεσματική σε σχέση με τη γρήγορη (αν και είναι πολύ πιο αργή η διαδικασία). Αν έχετε βρει περισσότερα από ένα διαμερίσματα, απλά κάντε διπλό κλικ σε κάθε ένα για να εξερευνήσετε το περιεχόμενό του, εξαιρετικός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα έχει πραγματικά τα ανακτημένα αρχεία που επιθυμείτε.

MiniTool Recovery Partition : 7.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


MiniTool Recovery Partition : Ανακτήσετε οποιοδήποτε χαμένο partition στο σκληρό σας δίσκο
4/ 5 stars - " MiniTool Recovery Partition : Ανακτήσετε οποιοδήποτε χαμένο partition στο σκληρό σας δίσκο" Το MiniTool Recovery Partition είναι μία δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και να ανακτήσετε οποιοδήποτε χαμένο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>