Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Ιουλίου 2016

MagicDisc : Πρόγραμμα για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκων


Χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκων CD / DVD . Το MagicDisc σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε σχεδόν όλα τα CD / DVD εικόνα χωρίς να είστε αναγκασμένοι να τα γράψετε τους σε CD ή DVD, έτσι ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας παιχνίδια, μουσική ή προγράμματα λογισμικού. Λειτουργεί σαν ένα πραγματικό CD / DVD-ROM έτσι μπορείτε να τρέξετε προγράμματα, να παίξετε παιχνίδια, ή να ακούσετε μουσική από το εικονικό σας CD-ROM . Ακόμη μπορεί να τρέξει τα παιχνίδι σας σε πάνω από 200x ταχύτερα από ό, τι από ένα συμβατικό CD / DVD-ROM. Συμπερασματικά είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό από επιλογές για να εξασφαλίσετε ένα τέλειο back-up . 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows XP έως Windows 8


MagicDisc : Πρόγραμμα για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκων
4/ 5 stars - "MagicDisc : Πρόγραμμα για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκων " Χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκων CD / DVD . Το MagicDisc σας επιτρέπει ν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>