Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Ιουλίου 2016

Intel® Processor Diagnostic Tool : Διαγνωτικό εργαλείο για την λειτουργικότητα του επεξεργαστήσ σαςΟ σκοπός του Intel Processor Diagnostic Tool  είναι να ελέγχει τη λειτουργικότητα ενός μικροεπεξεργαστή Intel. Οι διαγνωστικοί ελέγχοι για την αναγνώριση της μάρκας, επαληθεύουν την συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή, δοκιμάζουν τα ειδικά χαρακτηριστικά του και εκτελούν ένα τεστ αντοχής στον επεξεργαστή. Είναι συμβατό με συστήματα πολλαπλών επεξεργαστών. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Intel® Processor Diagnostic Tool : Διαγνωτικό εργαλείο για την λειτουργικότητα του επεξεργαστήσ σας
4/ 5 stars - "Intel® Processor Diagnostic Tool : Διαγνωτικό εργαλείο για την λειτουργικότητα του επεξεργαστήσ σας" Ο σκοπός του Intel Processor Diagnostic Tool  είναι να ελέγχει τη λειτουργικότητα ενός μικροεπεξεργαστή Intel. Οι διαγνωστικοί ελέγχο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>