Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Νοεμβρίου 2016

Dustman : Κλείστε αυτόματα τις καρτέλες που δεν χρησιμοποιείτεΣταματήστε να ανησυχείτε για δεκάδες ανοιχτές καρτέλες, το Dustman  είναι το πρόσθετο που θα τους κλείσει για σας και θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε στην εργασία σας. Πρόκειται για μία απλή επέκταση  που μπορείτε να εγκαταστήσετε τον firefox που κλείνει τις καρτέλες που δεν χρειάζεστε πια. Από προεπιλογή κλείνει τις καρτέλες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελευταία 20 λεπτά, αφήνοντας τουλάχιστον 5 καρτέλες ανοιχτές. Αγνοεί  τις καρφιτσωμένες καρτέλες και αυτές  που δεν έχετε δει ακόμα. 

Author's Website:


Dustman : Κλείστε αυτόματα τις καρτέλες που δεν χρησιμοποιείτε
4/ 5 stars - "Dustman : Κλείστε αυτόματα τις καρτέλες που δεν χρησιμοποιείτε" Σταματήστε να ανησυχείτε για δεκάδες ανοιχτές καρτέλες, το Dustman  είναι το πρόσθετο που θα τους κλείσει για σας και θα σας επιτρέψε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>