Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Ιουλίου 2016

Dia : Δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων
Πρόγραμμα εμπνευσμένο από το αντίστοιχο εμπορικό πρόγραμμα Visio των Windows. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά διαφορετικά είδη διαγραμμάτων. Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε υποστήριξη για νέα σχήματα, γράφοντας απλά αρχεία XML, και χρησιμοποιώντας ένα υποσύνολο SVG να σχεδιάσετε το σχήμα. Μπορείτε να φορτώσετε και να αποθηκεύσετε τα διαγράμματα σε μια προσαρμοσμένη μορφή XML (gzipped από προεπιλογή, για εξοικονόμηση χώρου), αλλά μπορείτε ακόμη να εξαγάγετε τα διαγράμματα σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των EPS, SVG, XFIG, WMF και PNG, αλλά και να τα εκτυπώσετε συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εκτείνονται σε πολλές σελίδες. 

 Dia :  0.97

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Dia : Δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων
4/ 5 stars - " Dia : Δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων" Πρόγραμμα εμπνευσμένο από το αντίστοιχο εμπορικό πρόγραμμα Visio των Windows. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά διαφορετικά είδη δια...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>