Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Σεπτεμβρίου 2017

Convert music : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία
Δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να μετατρέψει οποιαδήποτε φορμά ήχου, όπως MP3, AAC, WAV, MPA, RA, CDA, FLAC, M4A, MID, MKA, WV, TTA, AC3, WMA, MPC, APP, ΓΙΑ, OGG, MP2, DTS . Το πρόγραμμα διαθέτει αντίστοιχα προφίλ με βάση την επιλογή της μορφής εξόδου που θα επιλέξετε,  έτσι το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξετε το προφίλ εξόδου ( format ), και την επιθυμητή ποιότητα της μετατροπής. Ανάλογα με την επιλογή σας, μπορείτε να έχετε μουσικά αρχεία υψηλής ποιότητας αλλά και μεγάλο μέγεθος αρχείου ), ή κατ 'αποκοπή / χαμηλής ποιότητας ( και αναλογικά μικρό μέγεθος αρχείου) . Εάν δεν θέλετε να επεξεργαστείτε το σύνολο του αρχείου ήχου ή βίντεο, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μέρος για τη μετατροπή. Μπορείτε, επίσης, να συγχωνεύσετε τα αρχεία εξόδου σε ένα ενιαίο συνεχές αρχείο ήχου και τέλος, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα MP3 tags . 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Convert music : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία
4/ 5 stars - "Convert music : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία" Δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να μετατρέψει οποιαδήποτε φορμά ήχου, όπως MP3, AAC, WAV, MPA, RA, CDA, FLAC, M4A, MID, MKA, WV, ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>