Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Σεπτεμβρίου 2016

Avast Browser Cleanup : Αφαιρέστε τα προβληματικά add-onsΕπαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησης σας στην αρχική του καθαρή κατάσταση και απαλλαγείτε από επικίνδυνες και ενοχλητικές επεκτάσεις και γραμμές εργαλείων. Αφαιρέστε τα προβληματικά add-ons ώστε να α επιταχύνετε το πρόγραμμα περιήγησης σας και παράλληλα να σιγουρευτείτε για την ασφάλεια του υπολογιστή σας ενώ σερφάρετε. Τέλος είναι σημαντικό ότι η εφαρμογή θα σας υποδείξει και θα αφαιρέσει μόνο κακόφημα ή δυνητικά επικίνδυνα add-ons .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Avast Browser Cleanup : Αφαιρέστε τα προβληματικά add-ons
4/ 5 stars - "Avast Browser Cleanup : Αφαιρέστε τα προβληματικά add-ons" Επαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησης σας στην αρχική του καθαρή κατάσταση και απαλλαγείτε από επικίνδυνες και ενοχλητικές επεκτάσεις κα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>