Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Ιουλίου 2016

AV Linux : Μετατρέψτε παλαιούς ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη Audio/Graphics/Video workstation συσκευήTo AV Linux είναι μία ξεχωριστή διανομή linux που σχεδιάστηκε ειδικά για να μετατρέψει παλαιούς ή ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη Audio/Graphics/Video workstation συσκευή. Διαθέτει ένα πλήρες προσαρμοσμένο Debian Linux Xfce4 4.10 περιβάλλον Desktop με πολλές εφαρμογές ήχου, γραφικών και βίντεο που αναδεικνύουν στο μέγιστο την υπεροχή του ανοιχτού κώδικα, όμως περιλαμβάνει επίσης και πολλά μοναδικά εμπορικά Demos. Υπάρχουν προ-εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές όπως τα Audacity, Blender, Cinelerra, Handbrake, Hydrogen, Kdenlive, LinuxDSP (demos), LMMS, Mixbus (demo), MuseScore, Openshot, Renoise (demo) και το VLC Media Player. Αν και το AV Linux διανέμεται ως εικόνα LiveDVD ISO που μπορείτε να το κατεβάσετε, να το γράψετε σε ένα DVD και να τρέξετε από ένα DVD - R ( W ) από συσκευές USB ή να το εγκαταστήσετε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

screenshots


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


AV Linux : Μετατρέψτε παλαιούς ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη Audio/Graphics/Video workstation συσκευή
4/ 5 stars - "AV Linux : Μετατρέψτε παλαιούς ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη Audio/Graphics/Video workstation συσκευή" To AV Linux είναι μία ξεχωριστή διανομή linux που σχεδιάστηκε ειδικά για να μετατρέψει παλαιούς ή ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>