23 Ιουλίου 2016

Arclab Thumb Studio : Δημιουργήστε γκαλερί εικόνων, μικρογραφίες, διαφάνειες και φωτογραφικά άλμπουμ στο ίντερνετ
Το Thumb Studio είναι μία εφαρμογή για να φτιάξετε  γκαλερί εικόνων, μικρογραφίες, διαφάνειες και φωτογραφικά άλμπουμ στο ίντερνετ. Περιλαμβάνει επίσης, μετατροπέα εικόνας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε 3 διαφορετικά μεγέθη εικόνας με μία κίνηση. Ακόμη περιλαμβάνει διάφορα σχέδια και προκαθορισμένα στυλ για τις παρουσιάσεις σας και τα web άλμπουμ. Ένα άλλο δυνατό χαρακτηριστικό του λογισμικού είναι, ότι το Thumb Studio σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα άλμπουμ ή διαφάνειες κατά το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

 Arclab Thumb Studio : 2.13

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Arclab Thumb Studio : Δημιουργήστε γκαλερί εικόνων, μικρογραφίες, διαφάνειες και φωτογραφικά άλμπουμ στο ίντερνετ
4/ 5 stars - "Arclab Thumb Studio : Δημιουργήστε γκαλερί εικόνων, μικρογραφίες, διαφάνειες και φωτογραφικά άλμπουμ στο ίντερνετ" Το Thumb Studio είναι μία εφαρμογή για να φτιάξετε  γκαλερί εικόνων, μικρογραφίες, διαφάνειες και φωτογραφικά άλμπουμ στο ίντερνετ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>