Windows Repair Toolbox : Δωρεάν διάγνωση και επίλυση προβλημάτων στα Windows



Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Windows Repair Toolbox : Δωρεάν διάγνωση και επίλυση προβλημάτων στα Windows

read

Το Windows Repair Toolbox είναι ένα φορητό πρόγραμμα, που σας βοηθά να επιδιορθώσετε ένα σύστημα Windows, κάνοντας τη διαδικασία ταχύτερη και ευκολότερη.

Κατεβάστε και τρέξτε «on-the-fly» το καλύτερο δωρεάν λογισμικό όταν πρόκειται για τη διάγνωση και την επίλυση πολλών ειδών προβλημάτων των Windows.

Με τρεις εξαιρέσεις, όλα τα προγράμματα που περιλαμβάνονται στην εργαλειοθήκη είναι φορητά. Τα εργαλεία κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τη λειτουργία τους και το πρόγραμμα θα κατεβάσει αυτόματα τη σωστή έκδοση για την έκδοση των Windows στην οποία εργάζεστε.

Επιπλέον, θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρείτε ενημερωμένα αυτά τα εργαλεία. (Σημαντική σημείωση: ορισμένα από τα εργαλεία ενδέχεται να ενεργοποιήσουν ψευδώς θετικές ειδοποιήσεις από το AV σας (π.χ.: τα εργαλεία Nirsoft.)

Δυνατότητα λήψης όλων των εργαλείων ταυτόχρονα (και ενημέρωσης) με 1 κλικ, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εργαλειοθήκη σε υπολογιστές εκτός σύνδεσης ή απλά να έχετε ήδη κατεβάσει όλα τα εργαλεία εκ των προτέρων.

Δυνατότητα επιλογής πολλών εργαλείων για διαδοχική εκτέλεση σε λειτουργία χωρίς επίβλεψη, για αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, καθαρισμό και επισκευή συστήματος. Μπορεί να σας σταλεί ένα email που σας ενημερώνει ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και περιέχει τα αρχεία καταγραφής.

Εμφανίζει σχετικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή που πρόκειται να επισκευαστεί όπως. θερμοκρασία CPU, όνομα και % χρόνος. ποσότητα μνήμης RAM που είναι εγκατεστημένη στο σύστημα και % χρήσης· μοντέλο δίσκου, χωρητικότητα, βασικός έλεγχος υγείας. ποσότητα ελεύθερου χώρου που απομένει στο διαμέρισμα συστήματος, χρόνος εκκίνησης συστήματος και άλλα.

Η νέα έκδοση φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις και νέες δυνατότητες που καθιστούν το εργαλείο ακόμα πιο αποτελεσματικό και εύχρηστο. Μια από τις κύριες βελτιώσεις που φέρνει η έκδοση είναι η αναβάθμιση των εργαλείων επισκευής και αποκατάστασης.

Τώρα, περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιλογών για διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων, καθώς και εργαλεία για τη διαγραφή αρχείων, τη διόρθωση κατεστραμμένων καταχωρήσεων και τη διαγραφή malware. Αυτό καθιστά το εργαλείο ιδανικό για χρήση σε περιπτώσεις όπου το σύστημα Windows εμφανίζει αστάθεια ή δυσλειτουργίες.

Επιπλέον, η νέα έκδοση προσφέρει βελτιωμένη συμβατότητα με τα τελευταία λειτουργικά συστήματα της Microsoft, ενώ παρέχει επίσης ενημερωμένες εκδόσεις των διαφόρων εργαλείων που περιλαμβάνει. Αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της επισκευής και της συντήρησης των Windows.

Τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κατηγοριοποιούνται με βάση τη λειτουργία τους και το πρόγραμμα θα κατεβάσει αυτόματα τη σωστή έκδοση των προγραμμάτων που θέλετε να τρέξετε για την έκδοση των Windows που διαθέτετε.

Συνοψίζοντας, το Windows Repair Toolbox αποτελεί ένα αξιόπιστο και πολύτιμο εργαλείο για τους χρήστες των Windows που αναζητούν έναν τρόπο να διορθώσουν προβλήματα και να διατηρήσουν το σύστημά τους σε άριστη κατάσταση. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, κατεβάστε το και δώστε στον υπολογιστή σας τη φροντίδα που του αξίζει.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Windows Repair Toolbox

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!