Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Ιουνίου 2016

Unstoppable Copier : Ανακτήστε τα δεδομένα σας σε κατεστραμμένα CD/DVD και άλλα μέσα αποθήκευσηςΠρόκειται για ένα μικρό πρόγραμμα, ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάκτηση  των δεδομένων σας από κατεστραμμένα μέσα ενημέρωσης, έτσι για παράδειγμα  μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει πρόβλημα κατά την ανάγνωση ή αντιγραφή των δεδομένων σας στο δίσκο,  είτε αυτό οφείλετε σε προβλήματα που οφείλονται σε κατεστραμμένους τομείς, γρατσουνιές και γενικά κάθε είδους φθορά σε οποιοδήποτε CD / DVD. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα μπορεί να ανακτήσει κάποιος τα δεδομένα από το CD, DVD και HDD δίσκους, δισκέτες 1.44 MB και κάρτες μνήμης για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Ωστόσο όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να κάνει  θαύματα στην περίπτωση που το οπτικό σας μέσο είναι παντελώς κατεστραμμένο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Unstoppable Copier : Ανακτήστε τα δεδομένα σας σε κατεστραμμένα CD/DVD και άλλα μέσα αποθήκευσης
4/ 5 stars - "Unstoppable Copier : Ανακτήστε τα δεδομένα σας σε κατεστραμμένα CD/DVD και άλλα μέσα αποθήκευσης" Πρόκειται για ένα μικρό πρόγραμμα, ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάκτηση  των δεδομένων σας από κατε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>