Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Σεπτεμβρίου 2017

Speed Test Logger : Μετρήστε την ταχύτητα λήψης της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο
Αυτοματοποιήστε τις δοκιμές ταχύτητας λήψης σας και μετρήσετε την αξιοπιστία του φορέα παροχής υπηρεσιών Internet, Wi-Fi ή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για εξακριβώσετε προβλήματα  σύνδεσης. Η εφαρμογή αυτή ελέγχει την ταχύτητα λήψης σας σε ένα καθορισμένο διάστημα και καταγράφει τα αποτελέσματα των δοκιμών σε ένα αρχείο κειμένου CSV. Το καταγραφικό παρακολουθεί επίσης διακοπής της υπηρεσίας (PC χωρίς σύνδεση / on-line) και τις αλλαγές της διεύθυνσης IP.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Speed Test Logger : Μετρήστε την ταχύτητα λήψης της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - " Speed Test Logger : Μετρήστε την ταχύτητα λήψης της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο" Αυτοματοποιήστε τις δοκιμές ταχύτητας λήψης σας και μετρήσετε την αξιοπιστία του φορέα παροχής υπηρεσιών Internet, Wi-Fi ή του δικτύο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>