Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Δεκεμβρίου 2016

Spaces : Μοιραστείτε περιεχόμενο με μικρές ομάδες για όσα σας ενδιαφέρουν
Μοιραστείτε περιεχόμενο με μικρές ομάδες για όσα σας ενδιαφέρουν. Το Spaces είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης περιεχομένου με μικρές ομάδες.Δημιουργήστε ένα space για οποιοδήποτε θέμα με ένα πάτημα,προσκαλέστε τους φίλους ή την οικογένειά σας με όποιον τρόπο θέλετε χρησιμοποιώντας έναν γρήγορο σύνδεσμο, ενσωμάτωση της αναζήτησης Google και του YouTube στο πλαίσιο κοινής χρήσης, τα μέλη κάποιου space μπορούν να προσθέτουν σχόλια σε κάθε ανάρτηση,εντοπίστε τα πάντα στα space σας γρήγορα, κάνοντας αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά.

Δημιουργήστε ένα space με ένα πάτημα και προσκαλέστε άτομα με όποιον τρόπο θέλετε χρησιμοποιώντας έναν γρήγορο σύνδεσμο. Με την ενσωμάτωση της αναζήτησης Google, του Chrome, του YouTube και του Google Photos, μπορείτε να βρείτε και να μοιραστείτε άρθρα, βίντεο και φωτογραφίες μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή.

Όταν αναζητάτε κάτι που είδατε πρόσφατα σε κάποιο από τα space σας, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης για να το βρείτε στη στιγμή. Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού, το μόνο που έχετε να πάρετε πάνω από ό, τι έχει ήδη αναφερθεί είναι το Facebook, ενώ οι χρήστες του Android έχουν μυριάδες επιλογές για να καλέσουν τους άλλους στο νέο χώρο που μόλις δημιούργησαν.

Author's Website:Spaces : Μοιραστείτε περιεχόμενο με μικρές ομάδες για όσα σας ενδιαφέρουν
4/ 5 stars - " Spaces : Μοιραστείτε περιεχόμενο με μικρές ομάδες για όσα σας ενδιαφέρουν" Μοιραστείτε περιεχόμενο με μικρές ομάδες για όσα σας ενδιαφέρουν. Το Spaces είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης περιεχομένου με μικρ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα