Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Αυγούστου 2016

ShutMeDown : Αυτοματοποιήσετε και προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας
Το ShutMeDown είναι μια απλή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε και να προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας, όπως το κλείσιμο, επανεκκίνηση, και άλλα. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτόματους χρονοδιακόπτες ώστε να κάνετε τη ενασχόλησή σας με τον υπολογιστή σας ευκολότερη. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε το κλείσιμο του σε συγκεκριμένο χρόνο και να δείτε το χρόνο που απομένει. Με τη χρήση SMD μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια θέτοντας κατάλληλες εργασίες. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για ολόκληρη την εβδομάδα για ένα ή περισσότερα προφίλ χρήστη. Τα καθήκοντα και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες όλων των ενσωματωμένων SMD του.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ShutMeDown : Αυτοματοποιήσετε και προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "ShutMeDown : Αυτοματοποιήσετε και προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας" Το ShutMeDown είναι μια απλή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε και να προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας, ό...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>