Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Ιανουαρίου 2017

Sch3V : Δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτωνΤο Sch3V είναι ένα open source λογισμικό σχεδιασμού κυκλωμάτων για τα Windows. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή ανοίξτε ένα νέο έγγραφο και ξεκινήστε να σχεδιάσετε το δικό σας κύκλωμα. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Component για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα των υλικών. Η βιβλιοθήκη σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ λογικών, διακριτών, και Digital ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Επιλέξτε ένα στοιχείο και κάντε κλικ στο OK για να το τοποθετήσετε στην πλακέτα και συνδέσετε τα εξαρτήματα. Σας επιτρέπει να εργάζεστε σε ένα φύλλο 7 στρώσεις. Μπορείτε να τοποθετήσετε επίσης οποιαδήποτε εικόνα στο κύκλωμα. Υπάρχει μια επιλογή για να αλλάξετε το μέγεθος του φύλλου και να επιλέξετε από ένα μέγεθος φύλλου 640x400 σε 3250x2250.Τέλος μπορείτε να αποθηκεύστε το έγγραφό σας ως μορφή .CE3 ή εξάγετε το κύκλωμα σε εικόνα σε BMP και PNG. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Sch3V : Δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτων
4/ 5 stars - "Sch3V : Δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτων " Το Sch3V είναι ένα open source λογισμικό σχεδιασμού κυκλωμάτων για τα Windows. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή ανοίξτε ένα νέο έγγραφο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>