22 Σεπτεμβρίου 2016

PICBOW : Online εφαρμογή γραφικών για να φτιάξετε κάρτες κορνίζες και να κάνετε κολάζTo PICBOW είναι  μία  online εφαρμογή γραφικών μέσω της οποίας μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κάρτες φωτογραφιών, κορνίζες, κολάζ, και χρησιμοποιήστε χρώμα Splash για να δώσετε στις φωτογραφίες σας  νέα εμφάνιση και αισθητική. Ενα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ευκολία χρήσης της εφαρμογής αφού μπορεί να την χρησιμοποιήσει ακόμη και ο πιο άπειρος χρήστης. Περιλαμβάνει 4 βασικές επιλογές το Photo Grid Online, το Photo ecards, to Funky Collage και το Photo Edit .

Αυτό που  μου άρεσε περισσότερο είναι το η εφαρμογή  Photo ecards που περιλαμβάνει δεκάδες επιλογές διαφορετικού θεματικού περιεχομένου έτσι ώστε να επιλέξουμε και να φτιάξουμε την κατάλληλη  κάρτα για κάθε περίπτωση  και το  Photo Grid Online μέσω του οποίου μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα κολάζ εκμεταλευόμενοι τον μεγάλο αριθμό προτύπων που έχουμε στην διάθεσή μας αλλά και τις διαθέσιμες ρυθμίσεις που διαθέτει η εφαρμογή. Για να φτιάξουμε το κολάζ της αρεσκείας μας θα πρέπει πρώτα να κάνουμε κίκ στο πρότυπο που μας αρέσει, το δεύτερο βήμα είναι να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας και μετά με το ποντίκι μας να τις σύρουμε μία μία μέσα στο πρότυπο και το κολάζ μας είναι πλέον έτοιμο.

Ωστόσο, αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και να αλλάξετε το background του κολάζ επιλέγοντας  επιλέγοντας κάποιο απο τα διαθέσιμα patterns, ή να προσθέσετε ακόμη ένα ή περισσότερα από τα διαθέσιμα κλιπ και εφέ, τέλος κάντε κλικ στο κουμπί download για να το κατεβάσετε ή μοιράστε το στο facebook.  Ίσως το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι συμβατή μόνο με Opera και Google chrome.

Author's Website:Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια