Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Μαρτίου 2017

PC Bean & Clean : Καθαρίστε και βελτιστοποιήστε απλά και γρήγορα τον υπολογιστή σαςΤο PC Bean & Clean είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ώστε να επαναφέρετε γρήγορα τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση με την αφαίρεση άχρηστων δεδομένων. Με την εφαρμογή μπορείτε να διαγράψετε τις άχρηστες καταχωρήσεις εκκίνησης ή να κάνετε ανασυγκρότηση στο δίσκο σας.

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή δεν χρειάζεται να έχετε καμία εμπειρία αφού όλες οι εντολές είναι κατά τέτοιο τρόπο κατανεμημένες στο μενού της εφαρμογής έτσι ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμη και ο πιο αδαής. Δεν θα συναντήσετε καμία δυσκολία στην εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του δίσκου, τη διαχείριση των εφαρμογών που τρέχουν κατά την εκκίνηση, να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας, και να ενισχύσετε τις επιδόσεις του.

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το πρόγραμμα λειτουργεί κάπως διαφορετικά από τα συνηθισμένα αφού όσο πιο πολλούς βαθμούς συγκεντρώσετε τόσο περισσότερα δεδομένα μπορείτε να καθαρίσετε. Για αυτό το λόγο κάντε login με το λογαριασμό σας στο facebook και από εκεί και μετά μπορείτε να πάρετε επιπλέον bonus 10% απ΄όσους χρησιμοποιήσουν το link που θα βρείτε στο User Profile στο λογαριασμό σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PC Bean & Clean : Καθαρίστε και βελτιστοποιήστε απλά και γρήγορα τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "PC Bean & Clean : Καθαρίστε και βελτιστοποιήστε απλά και γρήγορα τον υπολογιστή σας" Το PC Bean & Clean είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ώστε να ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>