Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Μαΐου 2017

MusicBrainz Picard : Διαχειριστείτε τη μουσική σας βιλιοθήκηΠρόκειται για ένα αξιόλογο λογισμικό που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τη μουσική σας βιβλιοθήκη και μπορεί να επεξεργαστεί διαχειριστεί πολλαπλές μορφές μουσικών αρχείων όπως MP3, FLAC, OGG, M4A, WMA, WAV και άλλα. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ενημερώσετε τις μουσικές πληροφορίες για το τραγούδι που ακούτε και να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το άλμπουμ, και τον. Περιέχει το τίτλο του τραγουδιού, τον καλλιτέχνη, άλμπουμ, αριθμό κομματιού, μήκος, ημερομηνία, ημερομηνία έκδοσης, δισκογραφική εταιρεία,χώρα, σύνολο δίσκων και κομμάτια σε σύνολο.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πάρετε το εξώφυλλο του άλμπουμ. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες, ή για να κάνετε τiς δικές σας αλλαγές και, στη συνέχεια, να αποθηκεύστε τις πληροφορίες.

MusicBrainz Picard :  1.4.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, MaOS X


MusicBrainz Picard : Διαχειριστείτε τη μουσική σας βιλιοθήκη
4/ 5 stars - "MusicBrainz Picard : Διαχειριστείτε τη μουσική σας βιλιοθήκη" Πρόκειται για ένα αξιόλογο λογισμικό που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τη μουσική σας βιβλιοθήκη και μπορεί να επεξεργαστεί διαχει...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>