07 Απριλίου 2017

HRC – HotKey Resolution Changer : Αλλάξτε την ανάλυση της οθόνης σας με καθορισμό συγκεκριμένων πλήκτρωνΠρόκειται για ένα απλή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να καθορίσουμε διάφορες αναλύσεις γα την οθόνη του υπολογιστή μας και να το ρυθμίσουμε έτσι ώστε με το πάτημα συγκεκριμένων πλήκτρων από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μας να αλλάζουμε τις αναλύσεις τις οθόνης μας. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός, τρέξτε το πρόγραμμα και από την μπάρα εργασίας του υπολογιστή σας ανοίξτε την εφαρμογή, από εκεί και μετά καθορίστε τις αναλύσεις της οθόνης που θέλετε να εναλλάσσετε και για κάθε μία από αυτές επιλέξτε με ποιο πλήκτρο θέλετε να ενεργοποιούνται. Το πρόγραμμα δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

HRC – HotKey Resolution Changer  :  2.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
HRC – HotKey Resolution Changer : Αλλάξτε την ανάλυση της οθόνης σας με καθορισμό συγκεκριμένων πλήκτρων
4/ 5 stars - "HRC – HotKey Resolution Changer : Αλλάξτε την ανάλυση της οθόνης σας με καθορισμό συγκεκριμένων πλήκτρων" Πρόκειται για ένα απλή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να καθορίσουμε διάφορες αναλύσεις γα την οθόνη του υπολογιστή μας και να το ρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>