HDHacker : Αποκαταστήσετε τον τομέα εκκίνησης MBR στο σκληρό σας δίσκο



Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

HDHacker : Αποκαταστήσετε τον τομέα εκκίνησης MBR στο σκληρό σας δίσκο

read

Το HDHacker είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα για Windows, το οποία σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε, να προβάλετε ή να αποκαταστήσετε το MBR, τον τομέα εκκίνησης ή οποιοδήποτε άλλο τομέα του σκληρού δίσκου, μπορεί να κάνει επίσης, αυτή την εργασία για δισκέτα, στικάκια μνήμης και άλλα μέσα αποθήκευσης. Το πρόγραμμα είναι  δωρεάν,  δεν χρησιμοποιεί κανένα πρόγραμμα εγκατάστασης, αλλά τρέχει απευθείας από ένα εκτελέσιμο αρχείο. Εκτός από τη μέγιστη εξασφάλιση που παρέχει έναντι επιθέσεων ιών στο MBR μπορεί ακόμη να χρησιμεύσει και στην περίπτωση που εγκαταστήσετε παράλληλα με τα windows κάποιο άλλο λειτουργικό και έχετε πρόβλημα στην εκκίνηση.

Το HDHacker σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το MBR πριν από την εγκατάσταση ενός νέου OS (ή την επανεγκατάσταση των Windows), και τότε πολύ εύκολα να επαναφέρετε το αρχικό LILO/GRUB. Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε για ανάγνωση, εγγραφή προς από μια λογική ή φυσική μονάδα δίσκου.

Εάν ο πρώτος τομέας έχει επιλεγεί σε μια φυσική μονάδα δίσκου, αυτός θα αντιστοιχεί στο MBR. Διαφορετικά, εάν ο πρώτος τομέας έχει επιλεγεί σε μια λογική μονάδα δίσκου, θα κάνει ανάγνωση/εγγραφή προς/από τον καθορισμένο τομέα εκκίνησης.  Το πρόγραμμα απαιτεί ο χρήστης να έχει δικαίωμα ανάγνωσης και εγγραφής σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τμήμα του δίσκου. θα πρέπει να συνδεθείτε ως "Διαχειριστής" για να διαβάσετε, να αποθηκεύσετε ή να επαναφέρετε οποιοδήποτε MBR ή τομέα εκκίνησης

Η εφαρμογή απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες, επομένως αν δεν είστε σίγουροι  για το τι θα πρέπει να  κάνετε μην το χρησιμοποιήσετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!