Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Οκτωβρίου 2016

Gifster : Λογισμικό εγγραφής capture σε Gif animation
Το Gifster είναι ίσως πιο προηγμένη εφαρμογή εγγραφής  capture σε Gif animation. Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός και μπορείτε με μεγάλη ευκολία να καταγράψετε τμήματα της οθόνης του υπολογιστή σας και να τα σώσετε σε Gif . Μπορείτε να αλλάξετε τον ρυθμό ανανέωσης από 1-15 FPS αλλά και να αλλάξετε το μέγεθος της παραγόμενης εικόνας. Τέλος αν επιθυμείτε μπορείτε να καταγράψετε και τις κινήσεις του κέρσορα του ποντικιού σας

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Gifster : Λογισμικό εγγραφής capture σε Gif animation
4/ 5 stars - "Gifster : Λογισμικό εγγραφής capture σε Gif animation" Το Gifster είναι ίσως πιο προηγμένη εφαρμογή εγγραφής  capture σε Gif animation. Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός και μπορείτε μ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>