DTaskManager : Εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για τα Windows



Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

DTaskManager : Εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για τα Windows

read

Το DTaskManager είναι μία έξυπνη εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για τα Windows που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες πέραν αυτών που προβλέπονται από στη κλασική διαχείριση εργασιών των Windows, ενώ παρέχει όλες τις λειτουργίες της διαχείρισης εργασιών των Windows διατηρώντας παράλληλα παρόμοια εμφάνιση και αισθητική.

Ορισμένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η δυνατότητα ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση, έτσι μόλις αποσυμπιεστεί είναι έτοιμο να αναλάβει δράση. Διαθέτει τέσσερις διακριτές εντολές κλεισίματος όπως τέλος εργασίας ή διαδικασίας, η οποία είναι παρόμοια με το πάτημα του εικονιδίου «x» στη γραμμή τίτλου του παραθύρου διαδικασίας, κλείσιμο διαδικασίας, η οποία είναι παρόμοια με τον αυτόματο τερματισμό, όταν ο χρήστης κλείνει τα Windows,αναγκαστικό τερματισμό της διαδικασίας, αναγκαστικό τερματισμό της Task ή της διαδικασίας με παράκαμψη των δικαιωμάτων προστασίας .

Μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλές διαδικασίες ή μεθόδους ταυτόχρονου τερματισμού ( χρήσιμο για θεραπεία ορισμένων ιών). Επίσης, επιτρέπει την αναστολή / επανενεργοποίηση της διαδικασίας (παρόμοιο με το Linux), αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο ώστε να αναστείλετε προσωρινά μια εργασία που καταναλώνει πόρους που θα μπορούσαν καλύτερα να χρησιμοποιηθούν με μια διαδικασία που εκτελείται αυτήν τη στιγμή.

Τέλος παρέχει, πολλές μικρότερες δυνατότητες, όπως εμφάνιση της διαδρομής των διαδικασιών που βρίσκονται σε εκτέλεση, πολλαπλή επιλογή, την ικανότητα να ξεκινήσει από τη διαδικασία με διαφορετικό όνομα, την ικανότητα να αναγκάσει μια διακοπή λειτουργίας με λιγότερα άχρηστα μηνύματα επιβεβαίωσης. Με απλά λόγια πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια και μάλιστα με το παραπάνω την κλασική εφαρμογή TaskManager των Windows.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!