Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Ιουνίου 2016

CloneDisk : Πρόγραμμα κλωνοποίησης για έμπειρους χρήστες
Το cloneDisk είναι ένα συμπαγές φορητό εργαλείο με μια μακρά λίστα  λειτουργιών εκκίνησης με το οποίο μπορείτε να πάρετε μια εφεδρική εικόνα και να κλωνοποίησετε τους σκληρούς σας δίσκους. Με το πρόγραμμα μπορείτε να διαμορφώσετε και να δημιουργήσετε διαμερίσματα σε έναν δίσκο, να τον μεγαλώσετε ή να συρρικνώσετε μία κατάτμηση να επεξεργαστείτε τον πίνακα κατατμήσεων, να αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε τον τομέα boot master boot, και διάφορες εργασίες με VHD, RAW, VMDK και ISO εικόνες. Προσοχή όμως, δεν είναι ένα απλό εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για απλούς χρήστες αλλά για έμπειρους χρήστες και επαγγελματίες που ξέρουν τι κάνουν. Τρέξτε το απαραίτητα με διακαιώματα διαχειριστή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

              32 Bit
 
             64Bit


CloneDisk : Πρόγραμμα κλωνοποίησης για έμπειρους χρήστες
4/ 5 stars - "CloneDisk : Πρόγραμμα κλωνοποίησης για έμπειρους χρήστες" Το cloneDisk είναι ένα συμπαγές φορητό εργαλείο με μια μακρά λίστα  λειτουργιών εκκίνησης με το οποίο μπορείτε να πάρετε μια εφεδρι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>