22 Σεπτεμβρίου 2016

CircuitMaker : Επαγγελματικό εργαλείο σχεδιασμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτωνΤο CircuitMaker δεν είναι ακριβώς ένα δωρεάν εργαλείο σχεδιασμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτων αλλά είναι επίσης μια κοινότητα δημιουργικού περιεχομένου, όπου άνθρωποι σχεδιάζουν και εργάζονται από κοινού για να σχεδιάσουν κυκλώματα και ηλεκτρονικά προϊόντα για ένα καλύτερο μέλλον. Το CircuitMaker διαθέτει όλες τις δυνατότητες που πρέπει να έχετε ώστε να σχεδιάσετε υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά και πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων, χωρίς τεχνητά όρια. Το καλύτερο από όλα είναι ότι είναι απολύτως δωρεάν και φυσικά  θα βρείτε μεγάλη αναφορά σε έτοιμα σχέδια. Τέλος μπορείτε να ορίσετε ομάδες ώστε να συνεργαστείτε και να σχεδιάσετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε . Για να απολαύσετε  τις δυνατότητες της εφαρμογής το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε και να κατεβάσετε την εφαρμογή.

 Author's Website:
CircuitMaker : Επαγγελματικό εργαλείο σχεδιασμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτων
4/ 5 stars - " CircuitMaker : Επαγγελματικό εργαλείο σχεδιασμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτων " Το CircuitMaker δεν είναι ακριβώς ένα δωρεάν εργαλείο σχεδιασμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτων αλλά είναι επίσης μια κοινότητα δημιουργ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>