Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Ιουνίου 2016

Battery Doctor (Battery Saver) : Εξοικονομήσετε ενέργεια στην μπαταρία του κινητού σας
To Battery Doctor είναι εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android και που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε την απαραίτητη ενέργεια έτσι ώστε η μπαταρία στο κινητό ή το τάμπλετ σας να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία. Η εφαρμογή λειτουργεί στη λογική τερματισμού διαδικασιών που δεν είναι απαραίτητες όταν το τηλέφωνό σας είναι σε κατάσταση αναμονής όπως για παράδειγμα η λειτουργία του WI-FI και του Bluetooth. Επιπλέον, κρατά την μπαταρία σας υγιή, ειδοποιώντας σας πότε θα πρέπει να ξεκινήσετε και πότε να σταματήσετε φόρτιση. Τέλος μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή το χρόνο που απομένει έως ότου η μπαταρία σας χρειαστεί φόρτιση ή τον ακριβή χρόνο φόρτισης που απομένει.


Battery Doctor (Battery Saver) : Εξοικονομήσετε ενέργεια στην μπαταρία του κινητού σας
4/ 5 stars - "Battery Doctor (Battery Saver) : Εξοικονομήσετε ενέργεια στην μπαταρία του κινητού σας" To Battery Doctor είναι εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android και που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε την απαραίτητη ενέργεια έτσι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>