Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Αυγούστου 2017

1Click Uninstaller : Διευκολύνετε τη διαδικασία απεγκατάστασης προγραμμάτωνΔωρεάν λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαδικασία κατάργησης εγκατάστασης προγραμμάτων. Πρόκειται για μία έξυπνη λύση για όσους επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρόνο αφού τους επιτρέπει την αφαίρεση των προγραμμάτων με ένα μόνο κλικ του ποντικιού. Ωστόσο, παρέχει ακόμη στον χρήστη με μια λίστα του πρόσφατα εγκατεστημένου λογισμικού για ακόμη ευκολότερη τη διαδικασία κατάργησης της εγκατάστασης! Τέλος περιλαμβάνει την δυνατότητα να τερματίσετε οποιαδήποτε  διαδικασία τρέχει στο Pc σας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


1Click Uninstaller : Διευκολύνετε τη διαδικασία απεγκατάστασης προγραμμάτων
4/ 5 stars - " 1Click Uninstaller : Διευκολύνετε τη διαδικασία απεγκατάστασης προγραμμάτων" Δωρεάν λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαδικασία κατάργησης εγκατάστασης προγραμμάτων. Πρόκειται για μία έξυπνη λ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>