Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Μαΐου 2016

Windows 7 games for Windows 10 : Εγκαταστήστε τα παιχνίδια των Windows 7 στα Windows 10
Στα Windows 7 περιέχονταν μια σειρά από ωραία, όμορφα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων των κλασικών παιχνιδιών καρτών με νέα λαμπερά γραφικά και μερικά μεγάλα νέα παιχνίδια από ταVista, όπως το Chess Titans, το Mahjong Titans και το Purble Place που για κάποιο λόγο, η Microsoft αποφάσισε να διακόψει την ανάπτυξή τους στα επόμενα λειτουργικά. Ωστόσο, μπορείτε πλέον να κατεβάσετε τα  παιχνίδια  και να τα εγκαταστήσετε σε  οποιοδήποτε υπολογιστή με Windows 10. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Windows 7 games for Windows 10 : Εγκαταστήστε τα παιχνίδια των Windows 7 στα Windows 10
4/ 5 stars - "Windows 7 games for Windows 10 : Εγκαταστήστε τα παιχνίδια των Windows 7 στα Windows 10" Στα Windows 7 περιέχονταν μια σειρά από ωραία, όμορφα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων των κλασικών παιχνιδιών καρτών με νέα λαμπερά γρα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>