Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Μαΐου 2017

TheAeroClock : Διακοσμητικό επιτραπέζιο ρολόι για την επιφάνεια εργασίας σαςΠρόκειται για ένα απλό, όμορφο ρολόι για την επιφάνεια εργασίας σας με δυνατότητα διαφάνειας. Πλήρως παραμετροποιήσιμο, μπορείτε με ευκολία να αλλάξετε το μέγεθος, τον βαθμό διαφάνειας, το χρώμα, τη θέση του στην επιφάνεια εργασίας και να καθορίσετε αν θα τρέχει κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας. Τέλος μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το απενεργοποιήσετε.Διατίθεται σε δυο εκδόσεις για 32 και 64 Bit και δεν απαιτεί εγκατάσταση.

TheAeroClock :  4.11

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


TheAeroClock : Διακοσμητικό επιτραπέζιο ρολόι για την επιφάνεια εργασίας σας
4/ 5 stars - "TheAeroClock : Διακοσμητικό επιτραπέζιο ρολόι για την επιφάνεια εργασίας σας" Πρόκειται για ένα απλό, όμορφο ρολόι για την επιφάνεια εργασίας σας με δυνατότητα διαφάνειας. Πλήρως παραμετροποιήσιμο, μπορείτε με ε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>