14 Μαΐου 2016

Foto Colagem Arte : Δωρεάν εφαρμογή κολάζ για Windows PhoneTo Photo Collage Art είναι μία δωρεάν εφαρμογή που απευθυνεται σε κινητά τηλέφωνα που τρέχουν Windows Phone και αποτελεί μία απλή λύση για όσους θέλουν να μετατρέψουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες σε κολάζ. Περιλαμβάνει πάνω από 40+ βασικά πλαίσια στα οποία μπορείτε να προσθέσετε τις φωτογραφίες σας σε σχήμα πλαισίου σε τετράγωνο σχήμα, ορθογώνιο, τρίγωνο, σχήμα καρδιάς, αστεριού και άλλα,  μπορείτε επίσης να αλλάξετε  και το χρώμα του παρασκηνίου.

Foto Colagem Arte : Δωρεάν εφαρμογή κολάζ για Windows Phone
4/ 5 stars - "Foto Colagem Arte : Δωρεάν εφαρμογή κολάζ για Windows Phone" To Photo Collage Art είναι μία δωρεάν εφαρμογή που απευθυνεται σε κινητά τηλέφωνα που τρέχουν Windows Phone και αποτελεί μία απλή λύ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>