Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Μαΐου 2016

PDF Merger: Συγχωνεύσε αρχεία PDF με προστασία κωδικού πρόσβασης
Ίσως πιό γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να συγχωνεύσε αρχεία PDF με κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να εφαρμόσετε στάμπες με οποιοδήποτε τύπο εικόνας ή κειμένου. Dεν απαιτείται η εγκατάσταση του Adobe Acrobat. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η δυνατότητα συγχώνευσης πολλών αρχείων PDF σε ένα.

Ακόμη μπορείτε να προσθέστε μια σελίδα ή περισσότερες σε ένα υπάρχον αρχείο PDF. Τέλος μπορείτε να προσθέστε ένα κωδικό πρόσβασης για να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη ανάγνωχη ή την εκτύπωση των εγγράφων σας, να προστατεύσετε το περιεχομένο των εγγράφων σας προσθέτοντας κάποιο εμπορικό σήμα, ή υδατογράφηφα χρησιμοποιώντας κείμενο ή εικόνα.

 Για να το χρησιμοποιήσετε, αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα αποσυμπιέστε το αρχείο που θα κατεβάσετε, ανοίξτε το φάκελο PDFMerger, ανοίξτε μετά το φάκελο Bin και τέλος ανοίξτε το φάκελο Release, τρέξτε τώρα το αρχείο PDF Merger.

PDF Merger:  1.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PDF Merger: Συγχωνεύσε αρχεία PDF με προστασία κωδικού πρόσβασης
4/ 5 stars - "PDF Merger: Συγχωνεύσε αρχεία PDF με προστασία κωδικού πρόσβασης" Ίσως πιό γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να συγχωνεύσε αρχεία PDF με κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να εφαρμόσετε στάμπες με οποιοδ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>