Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Νοεμβρίου 2016

Open365 :Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε έγγραφα Word, Excel και Powerpoint


 

- To Open365 είναι μία open Office πηγή, εναλλακτική λύση που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ή να δημιουργήσετε έγγραφα σε απευθείας σύνδεση, και να συγχρονίσετε τα αρχεία με το ΄΄σύννεφο΄΄. Η υπηρεσία είναι σε beta προς το παρόν, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χρησιμοποιώντας ένα web browser, και να κατεβάσετε το σχετικό λογισμικό για Windows, Mac Linux, ή Android. 

- Σας δίνει τη δυνατότητα να συγχρονίσετε αρχεία μεταξύ των συσκευών που χρησιμοποιείτε στο ΄΄σύννεφο΄΄.Δεύτερον, σας επιτρέπει να δείτε, να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε έγγραφα στο ΄΄σύννεφο΄΄ με τη χρήση της τεχνολογίας που παρέχεται σουίτα του LibreOffice σε απευθείας σύνδεση για αυτό. 

- Ο τρόπος είναι πολύ απλός, αρκεί να εγγραφείτε στην υπηρεσία και να κατεβάσετε το κατάλληλο πρόγραμμα για το λειτουργικό σας σύστημα, από εκεί και μετά μέσω του Browser μπορείτε να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε τα αρχεία σας τα οποία θα αποθηκεύονται στο λογαρισμό σας έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σ΄αυτά απ΄οπουδήποτε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Android, Linux, Mac OS X, 


Open365 :Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε έγγραφα Word, Excel και Powerpoint
4/ 5 stars - "Open365 :Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε έγγραφα Word, Excel και Powerpoint"   - To Open365 είναι μία open Office πηγή, εναλλακτική λύση που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ή να δημιουργήσετε έγγραφα σε απευθεί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>