Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Μαΐου 2016

Livecam Wallpaper : Προσθέστε ως φόντο φωτογραφίες από Webcam σε όλο τον κόσμο
Ένα παράθυρο στον πραγματικό κόσμο στην επιφάνεια εργασίας σας. Κατεβάζει περιοδικά τίς πιό πρόσφατες εικόνες από Webcam που βρίσκονται σε όλο το κόσμο, τις αποθηκεύει στο σκληρό σας δίσκο και  τις θέτει ως τρέχουσα ταπετσαρία. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε το είδος της φωτογραφίας,

αλλά και τη χώρα προέλευσης, κάνοντας απλά δεξί κλικ επάνω στην εικόνα,


Μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα έως και 9 εικόνες, ωστόσο επειδή το πρόγραμμα τις προσθέτει αυτόματα ως  φόντο το αποτέλεσμα θα είναι μία εικόνα που θα αποτελείται από 4 ή 9 φωτογραφίες, για καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε 1 φωτογραφία ώστε το Wallpaper να είναι ένα. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν αλλάζει το αρχικό σας Wallpaper, έτσι αν κλείσετε την εφαρμογή θα δείτε κανονικά ως ταπετσαρία στον υπολογιστή σας την αρχική σας εικόνα. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Livecam Wallpaper : Προσθέστε ως φόντο φωτογραφίες από Webcam σε όλο τον κόσμο
4/ 5 stars - "Livecam Wallpaper : Προσθέστε ως φόντο φωτογραφίες από Webcam σε όλο τον κόσμο" Ένα παράθυρο στον πραγματικό κόσμο στην επιφάνεια εργασίας σας. Κατεβάζει περιοδικά τίς πιό πρόσφατες εικόνες από Webcam που βρίσκοντα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>