Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

File Converter : Μετατρέψτε αρχεία βίντεο εικόνας και ήχου με ένα κλικ


Το File Converter θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα νέα προγράμματα μετατροπής αρχείων και διαθέτει ένα πολύ έξυπνο σχεδιασμό έτσι ώστε η μετατροπή των αρχείων να γίνεται με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Ποιό συγκεκριμένα, μπορεί να μετατρέψει αρχεία βίντεο εικόνας και ήχου από και πρός σε οποιοδήποτε από τα δημοφιλή φορμάτ. Για να μετατρέψετε ένα ή και περισσότερα αρχεία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κάνετε δεξί κλικ επάνω στο ή τα αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε να επιλέξετε FileConverter και να διαλέξετε το format μετατροπής. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο του αρχείου και σας προτείνει τις διαθέσιμες επιλογές.


Ωστόσο, ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε κατά βούληση το τι ακριβώς θέλετε να κάνει προσθέτοντας ή αφαιρώντας λειτουργίες μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Για να ρυθμίσετε την εφαρμογή κάντε κλικ σε ένα οποιοδήποτε από τα υποστηριζόμενα αρχεία και επιλέξτε configure presets.

Υποστηρίζονται τα κατωτέρω formats :
Μετατροπή από: σε:
Audio 3gp, aiff, ape, avi, bik, cda, flac, flv, m4a, mkv, mov, mp3, mp4, oga, ogg, wav, webm, wma, wmv flac, aac, ogg, mp3, wav
Video 3gp, avi, bik, flv, gif, m4v, mkv, mp4, mpeg, mov, ogv, webm, wmv webm, mkv, mp4, avi, gif
Image bmp, exr, ico, jpg, jpeg, png, psd, svg, tiff, tga png, jpg, ico, gif

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια