E.M. Free Photo Collage : Δημιουργήσετε εντυπωσιακά κολάζ και ψηφιακά λευκώματα



Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

E.M. Free Photo Collage : Δημιουργήσετε εντυπωσιακά κολάζ και ψηφιακά λευκώματα

read

Πρόκειται για ένα δωρεάν, διασκεδαστικό και πολύ εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κολάζ φωτογραφιών και ψηφιακά λευκώματα με τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας φωτογραφία ως φόντο, να οργανώσετε πολλές φωτογραφίες και να  τις επεξεργαστείτε, να τις περιστρέψετε, να αλλάξετε μέγεθος, να προσθέσετε καρέ, και να συγχωνεύσετε την εικόνα σας με κάποιο τα διαθέσιμα πρότυπα μάσκας. 

Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός, επιλέξτε ένα από τα πρότυπα κολάζ, απλά με drag and drop, και, στη συνέχεια, με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού σας το κολάζ σας θα είναι έτοιμο. 

Εξατομικεύστε τα κολάζ με τις δικές σας ψηφιακές φωτογραφίες. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στο MySpace, το Facebook, το Flickr με τους φίλους σας, διακοσμήστε τα κολάζ σας με πλαίσια, μάσκες, κείμενο και cliparts. Χρησιμοποιήστε εφέ εικόνας για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να μοιάζουν ξεθωριασμένες, κ.λπ. Τέλος αποθηκεύστε τα κολάζ σας σε ένα από τα πιό δημοφιλή σχήματα εικόνας εικόνας .jpg, .bmp, .png, .gif, .tiff ή εκτυπώστε τα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!