Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Σεπτεμβρίου 2016

Abelssoft Registry Cleaner 2016 : Καθαρίστε ανασυγροτήστε και συμπιέστε το μητρώο των Windows
Οι συχνές εγγραφές στο μητρώο (Registry) των Windows μπορεί να καταλήξoυν γρήγορα σε καθυστερήσεις στην λειτουργία του υπολογιστή σας, και κατ΄επέκταση σε ένα αργό υπολογιστή, επομένως θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να τo βελτιστοποιείτε. Το Abelssoft Registry Cleaner είναι ένα δωρεάν λογισμικό που θα σας βοηθήσει για το σκοπό αυτό. Κάνει τα Windows πιο σταθερά και πιο γρήγορα. Η ανασυγκρότηση του μητρώου βελτιστοποιεί την ταχύτητα του υπολογιστή σας και παράλληλα πραγματοποιεί συμπίεση επιτρέποντας ταχύτερη πρόσβαση στα δεδομένα σας καθαρίζοντας και σαρώνοντας το μητρώο των Windows από τα σκουπίδια και διορθώνοντας τυχόν σφάλματα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Abelssoft Registry Cleaner 2016 : Καθαρίστε ανασυγροτήστε και συμπιέστε το μητρώο των Windows
4/ 5 stars - "Abelssoft Registry Cleaner 2016 : Καθαρίστε ανασυγροτήστε και συμπιέστε το μητρώο των Windows" Οι συχνές εγγραφές στο μητρώο (Registry) των Windows μπορεί να καταλήξoυν γρήγορα σε καθυστερήσεις στην λειτουργία του υπολογιστή σα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>