Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Μαΐου 2016

7-PDF Maker : Δημιουργία αρχείων PDF με δυνατότητα μετατροπής για πάνω από 80 μορφές αρχείων εγγράφων και εικόνας
Εξαιρετικά ευέλικτο, εύκολο στη χρήση, δωρεάν λογισμικό PDF για τη δημιουργία αρχείων PDF. Το λογισμικό δεν λειτουργεί  απλά σαν ένας εκτυπωτής PDF, αλλά, αντίθετα, ως καθαρός μετατροπέας αρχείων PDF, με δυνατότητα μετατροπής για πάνω από 80 μορφές αρχείωνεγγράφων - εικόνας και είναι διαθέσιμη και ως φορητή εφαρμογή. Δημιουργεί υπερσυνδέσμους PDF από αναφορές MS Word (e-mail, web link, κλπ). Δημιουργεί σημειωμένα αρχεία PDF (ευρετήριο αρχεία PDF). Δημιουργεί αυτόματα πίνακες PDF του περιεχομένου ενός εγγράφου και άλλα.  Μπορείτε να δουλέψετε με την εφαρμογή είτε   μέσω του μενού του προγράμματος είτε ακόμη και μετατρέποντας τα αρχεία που επιθμείτε  απευθείας από την πηγή τους απλά κάνοντας απλά δεξί κλικ επάνω του.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

         (installer)

          (portable)


7-PDF Maker : Δημιουργία αρχείων PDF με δυνατότητα μετατροπής για πάνω από 80 μορφές αρχείων εγγράφων και εικόνας
4/ 5 stars - "7-PDF Maker : Δημιουργία αρχείων PDF με δυνατότητα μετατροπής για πάνω από 80 μορφές αρχείων εγγράφων και εικόνας" Εξαιρετικά ευέλικτο, εύκολο στη χρήση, δωρεάν λογισμικό PDF για τη δημιουργία αρχείων PDF. Το λογισμικό δεν λειτουργεί  απλά σαν ένας...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>