Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Σεπτεμβρίου 2016

Wise Force Deleter : Ξεκλειδώστε και διαγράψτε οποιοδήποτε αρχείοOταν προσπαθούμε να διαγράψουμε ένα αρχείο στα Windows που προστατεύεται από το σύστημα εμφανίζονται ανάλογα με την περίπτωση οι εξής διάλογοι: Δεν είναι δυνατή η διαγραφή του αρχείου, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση, υπήρξε μια παραβίαση κοινής χρήσης, το αρχείο προέλευσης ή προορισμού μπορεί να είναι σε χρήση, το αρχείο είναι σε χρήση από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη, βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος δεν είναι πλήρης ή να προστατεύεται και ότι το αρχείο δεν είναι σήμερα σε χρήση, ωστόσο μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση.

Το Wise Force Deleter είναι ένα μικρό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να παρακάμπτει όλες τα παραπάνω δυσκολίες που σας αποτρέπουν από τη διαγραφή τους. Για να ξεκλειδώσετε και να διαγράψετε ένα κλειδωμένο αρχείο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε δεξί κλικ σε αυτό και να επιλέξτε Force Deleter.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να διαγράψετε το αρχείο από το σύστημα των Windows. Είναι απολύτως συμβατό με σχεδόν όλες τις εκδόσεις των Windows από τα Windows XP και πάνω.

Wise Force Deleter : 1.41

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Wise Force Deleter : Ξεκλειδώστε και διαγράψτε οποιοδήποτε αρχείο
4/ 5 stars - "Wise Force Deleter : Ξεκλειδώστε και διαγράψτε οποιοδήποτε αρχείο" Oταν προσπαθούμε να διαγράψουμε ένα αρχείο στα Windows που προστατεύεται από το σύστημα εμφανίζονται ανάλογα με την περίπτωση οι εξής δ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>