Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Φεβρουαρίου 2017

SymMover : Μετακινήστε φακέλους και εγκατεστημένα προγράμματα σε διαφορετικό σκληρό δίσκο
Σε πρόσφατη ανάρτηση περιγράψαμε το Steam Mover ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε εγκατεστημένα προγράμματα από τον ένα δίσκο στο άλλο, ωστόσο επειδή το εύρος λειτουργίας του ήταν κάπως περιορισμένο, βρήκαμε και δοκιμάσαμε ένα άλλο παρόμοιας λογικής εφαρμογή το Steam Mover που τελικώς απεδείχθη στην πράξη πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Αν και το λογισμικό τα έχει τα χρονάκια του (τελευταία έκδοση το 2012) αυτό δεν το εμπόδισε να τρέξει και να δουλέψει θαυμάσια ακόμη και στα Windows 10. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι ο εξής, απλά κατεβάστε και τρέξτε το πρόγραμμα, κάντε κλικ στο κουμπί + και επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να μεταφέρετε. Κάντε κλικ τώρα στο πράσινο βελάκι και το περιμένετε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Το πρόγραμμα κατά την εγκατάσταση δημιουργεί αυτόματα μία προκαθορισμένη διαδρομή για τον φάκελο προορισμού, τον οποίο φυσικά μπορείτε να αλλάξετε από τα Settings και να καθορίσετε το δικό σας. 


SymMover : Μετακινήστε φακέλους και εγκατεστημένα προγράμματα σε διαφορετικό σκληρό δίσκο
4/ 5 stars - " SymMover : Μετακινήστε φακέλους και εγκατεστημένα προγράμματα σε διαφορετικό σκληρό δίσκο" Σε πρόσφατη ανάρτηση περιγράψαμε το Steam Mover ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε εγκατεστημένα προγράμμα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>