Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Οκτωβρίου 2016

Steam Mover : Μετακινήστε εγκατεστημένα προγράμματα από τον ένα δίσκο σε άλλοΈχετε ξεμείνει από χώρο στο C: \ ή μήπως έχετε ένα γρήγορο SSD δίσκο που ωστόσο δεν διαθέτει πολύ χώρο για να χωρέσει όλα σας τα παιχνίδια; Το Steam Mover αποτελεί ισως την καλύτερη λύση για να μετακινήσετε εγκατεστημένα προγράμματα απο ένα σκληρό δίσκο σε άλλο, πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες PC ώστε να μετακινήσουν εγκατεστημένα προγράμματα από την προεπιλεγμένη θέση σε άλλο φάκελο ή μονάδα δίσκου. Το λογισμικό Mover Steam  μπορεί να μεταφέρει εγκατεστημένα προγράμματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Απλά πρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε να μετακινήσετε και στη συνέχεια να επιλέξτε τη νέα θέση. Θα λειτουργήσει με Windows Vista, Windows 7, 8, 8.1  σε περιβάλλον NTFS. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι ο εξής, επιλέξτε τον φάκελο του προγράμματος που θέλετε να μεταφέρετε,
επιλέξτε τώρα τον σκληρό δίσκο στο οποίο θα μεταφέρετε τον φάκελλο του προγράμματος και τέλος πατήστε στο δεξί βελάκι για να ξεκινήσει η μεταφορά.
Πρέπει να σημειώσω ότι ενδέχεται  κάποια προγράμματα να μην μπορεί να μεταφερθούν, αυτό θα το καταλάβετε (αν η διαδικασία αποτύχει) με την εμφάνιση σχετικού μηνύματος. Συνιστάται η λήψη αντιγράφων ασφαλείας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Steam Mover : Μετακινήστε εγκατεστημένα προγράμματα από τον ένα δίσκο σε άλλο
4/ 5 stars - " Steam Mover : Μετακινήστε εγκατεστημένα προγράμματα από τον ένα δίσκο σε άλλο" Έχετε ξεμείνει από χώρο στο C: \ ή μήπως έχετε ένα γρήγορο SSD δίσκο που ωστόσο δεν διαθέτει πολύ χώρο για να χωρέσει όλα σας τα παι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>