Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Ιουνίου 2017

Smart Defrag 5 : Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας
Ο κατακερματισμός του δίσκου είναι γενικά η κύρια αιτία της αργής και ασταθής απόδοσης του υπολογιστή. Προκειμένου να επιταχυνθεί o σκληρός δίσκος έτσι ώστε να έχει ταχύτερη πρόσβαση σε δεδομένα το Smart Defrag 5 παρέχει την αποτελεσματική τεχνολογία ανασυγκρότησης σε σκληρούς δίσκους και SSD με multi-threading defragging ταυτόχρονα.

Αφού τελειώσετε, μπορείτε πλέον να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με υψηλότερη ταχύτητα εκκίνησης και να αντιγράψετε τα αρχεία μόνο με το ήμισυ του χρόνου απ΄ότι πριν. Συγκεκριμένα αρχεία εκκίνησης στο δίσκο του συστήματος δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν με ασφάλεια ενώ εκτελούνται τα Windows, αυτό προκαλεί μια πιο αργή εκκίνηση του συστήματος.

Η λειτουργία Defrag Boot-time του Smart Defrag 5 μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε defrag παρέχοντας ασφάλεια των αρχείων σας. Ακόμη σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το defrag προσθέτοντας συγκεκριμένα αρχεία στο χρόνο ώθηση συστήματος. Το Smart Defrag 5 παρέχει όχι μόνο ανασυγκρότηση δίσκου όπως άλλωστε κάνει και κάθε άλλο παρόμοιο εργαλείο, αλλά βελτιστοποιεί επίσης με έξυπνο τρόπο με τον εξορθολογισμό των αρχείων σας με βάση τη χρήση τους.

Smart Defrag :  5.6.0.1078

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Smart Defrag 5 : Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Smart Defrag 5 : Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας " Ο κατακερματισμός του δίσκου είναι γενικά η κύρια αιτία της αργής και ασταθής απόδοσης του υπολογιστή. Προκειμένου να επιταχυνθεί o σκ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>