Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Οκτωβρίου 2016

Personal Activity Monitor : Ποια προγράμματα χρησιμοποιείτε περισσσότερο;Θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας; Γνωρίζετε πόσο χρόνο εργάζεστε στον υπολογιστή σας; Γνωρίζετε ποια προγράμματα και ποιές εφαρμογές χρησιμοποιείτε περισσσότερο και αν ναι πόσο; Αν θέλετε να απαντήσετε στα ερωτήματα αυτά τότε η εφαμογή αυτή προορίζεται για εσάς. Έχετε την δυνατότητα κάθε μέρα να βλέπετε τα στατιστικά της χρήσης του υπολογιστή σας αλλά και πόσο χρόνο δαπανάτε για κάθε εφαρμογή. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Personal Activity Monitor : Ποια προγράμματα χρησιμοποιείτε περισσσότερο;
4/ 5 stars - "Personal Activity Monitor : Ποια προγράμματα χρησιμοποιείτε περισσσότερο;" Θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας; Γνωρίζετε πόσο χρόνο εργάζεστε στον υπολογιστή σας; Γνωρίζετε ποια προγράμματα και ποιές εφα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>