Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Σεπτεμβρίου 2017

PDFill FREE PDF Tools : Το πιο ισχυρό δωρεαν εργαλείο για την επεξεργασία εγγράφων σε μορφή PDFTo PDFill FREE PDF Tools είναι ένα σύνολο δωρεάν εργαλείων για την επεξεργασία  εγγράφων PDF. Θα μας βοηθήσει να συγχωνεύσουμε, να διασπάσουμε, να αναδιατάξουμε, να διαγράψουμε, να κρυπτογραφήσουμε, αποκρυπτογραφήσουμε, περιστρέψουμε, περικόψουμε και να διαμορφώσουμε σελίδες PDF, να προσθέσουμε τυχόν επιπλέον πληροφορίες, κεφαλίδες, υποσέλιδα και να προσθέσουμε υδατογράφημα ή να μετατρέψουμε εικόνες σε PDF, σε εικόνες ή PostScript σε PDF.


ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
  1.  Μπορείτε να συνδυάστε δύο ή περισσότερα αρχεία PDF σε ένα ενιαίο αρχείο PDF.
  2. Να αναδιάταξετε, να διαγράψετε κάποιο απόσπασμα, ή να διαγράψετε σελίδες PDF από ένα αρχείο PDF.
  3. Να προστατέψετε αρχεία PDF με  κωδικούς πρόσβασης και να αποτρέψετε την εκτύπωση, την αντιγραφή, ή την επεξεργασία τους.
  4. Να περικόψετε ή να περιστρέψετε σελίδες PDF από 0, 90, 180 και 270 μοιρών και να τροποποιήσετε τη διάταξη εκτύπωσης, να προσθέσετε κεφαλίδες και υποσέλιδα για να παρουσιάσετε πληροφορίες, όπως ημερομηνία, ώρα, αριθμούς σελίδων ή τίτλο εγγράφου, στην κορυφή ή στο κάτω περιθώριο ενός εγγράφου.
  5. Να προσθέσετε υδατογράφημα από τυποποιημένο κείμενο.
  6. Να προσθέσετε υδατογράφημα  σφραγίδα με τη χρήση αρχείων εικόνας (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF, και WMF).
  7. Να μετατρέψετε εικόνες σε μορφή PDF.(BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF, και WMF)
  8. Να μετατρέψετε αρχεία PostScript (PS) σε αρχεία PDF.
  9. Να προσθέστε πληροφορίες (τίτλος, συγγραφέας, θέμα, λέξεις-κλειδιά, έκδοση) σε έγγραφα PDF.
PDFFill Tools 14.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PDFill FREE PDF Tools : Το πιο ισχυρό δωρεαν εργαλείο για την επεξεργασία εγγράφων σε μορφή PDF
4/ 5 stars - "PDFill FREE PDF Tools : Το πιο ισχυρό δωρεαν εργαλείο για την επεξεργασία εγγράφων σε μορφή PDF" To PDFill FREE PDF Tools είναι ένα σύνολο δωρεάν εργαλείων για την επεξεργασία  εγγράφων PDF. Θα μας βοηθήσει να συγχωνεύσουμε,...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>