28 Απριλίου 2016

HTC Boost+ for Android : Βελτιώστε την απόδοση και μειώστε την κατανάλωση ενέργειας στο κινητό σαςΗ συσκευή σας φαίνεται να είναι αργή; Είναι υπερφορτωμένη με εφαρμογές και αρχεία που δεν έχετε πλέον υπό τον έλεγχό σας; Το Boost+ είναι μια δωρεάν ειδική εφαρμογή απόδοσης για Android που, με έξυπνο τρόπο, βελτιώνει την απόδοση, μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, απαλείφει τα περιττά, ανεπιθύμητα αρχεία ανακτώντας αποθηκευτικό χώρο και προσθέτει ασφάλεια σε οποιαδήποτε συσκευή Android εξετάζοντας κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Η εφαρμογή είναι έκδοση  Beta, εκτός από συσκευές HTC.

HTC Boost+ for Android : Βελτιώστε την απόδοση και μειώστε την κατανάλωση ενέργειας στο κινητό σας
4/ 5 stars - "HTC Boost+ for Android : Βελτιώστε την απόδοση και μειώστε την κατανάλωση ενέργειας στο κινητό σας " Η συσκευή σας φαίνεται να είναι αργή; Είναι υπερφορτωμένη με εφαρμογές και αρχεία που δεν έχετε πλέον υπό τον έλεγχό σας; Το Boost+ ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>